Raytest et Elysia – Een sterk partnerschap ten dienste van de nucleaire geneeskunde en de PET-markt

Met genoegen kondigen wij aan dat Elysia S.A. de firma raytest Isotopenmessgeräte GmbH heeft overgenomen.

Wij hebben het genoegen u aan te kondigen dat Elysia S.A. de firma raytest Isotopenmessgeräte GmbH heeft overgenomen.

De fusie tussen Elysia en raytest in oktober 2015 creëerde een sterke synergie en stelde ons in staat om de krachten van beide bedrijven te bundelen.

De nieuwe Elysia-raytest kan rekenen op de ervaring van Raytest in zowel ontwikkeling als productie. Het volledige productie- en technische team is gevestigd in Duitsland en garandeert daardoor de kwaliteit "Made in Germany".

Elysia-raytest heeft tot doel het gebruiksgemak en de workflow-efficiëntie voor laboratoria en radiofarmaceutische laboratoria voor kwaliteitscontrole in de nucleaire geneeskunde te verbeteren, door zich te richten op nieuwe technologieën en intuïtief ontworpen LIMS-systemen.

De hot cell van Elysia en het demonstratielaboratorium in Luik (België) maken een snellere en efficiëntere ontwikkeling van producten mogelijk. Naast hardware- en softwareoplossingen biedt Elysia ook een breed scala aan diensten, waaronder training en ontwikkeling van analysemethoden.

Dankzij de introductie van het QC-CUBICLE turnkey-kwaliteitscontrolesysteem in 2015, heeft Elysia-raytest een grote stap voorwaarts gemaakt om een ​​toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen te worden.

"We zijn erg blij dat we Elysia S.A. hebben gewonnen als investeerder om een ​​stabiel bedrijf te garanderen. Onze uitstekende basis van knowhow en ervaring in ontwikkelings-, productie-, opleidings- en serviceoplossingen voor CQ Laboratoria is onze bijdrage aan deze nieuwe samenwerking "(citeert Carsten Dietzel - ex-CEO van raytest).

"Met zijn wereldwijd klantenbestand is raytest een erkend merk voor radiochromatografie-instrumenten en -diensten en laboratoriumapparatuur.

Door zich te baseren op gemeenschappelijke strategieën, doelstellingen en technologieplatformen, biedt de nieuwe exploitatie een beter platform om te voldoen aan de behoeften van klanten in het gebied van nucleaire geneeskunde en PET CQ (citeert Francois Moonen - CEO Elysia).

De werking van het voormalige raytest gaat verder op de Straubenhardt-site (Duitsland) en wordt nu Elysia Germany GmbH genoemd.

Elysia s.a. (België) richt zich op marketingactiviteiten en is het aanspreekpunt voor alle klanten en distributeurs.

Source : http://www.elysia-raytest.com


Contact